NOT KNOWN DETAILS ABOUT WHEELCHAIR

Not known Details About wheelchair

Not known Details About wheelchair

Blog Article

به داخل دستگاه، جلوگیری نمایند. هم‌چنین یک فیلتر آنتی باکتریال نیز در ساخت این دستگاه مورد استفاده قرار گرفته که از ورود باکتری و میکروب نیز به دستگاه اکسیژن ساز، ممانعت به عمل می‌آید.

آسم: این وضعیت جایی است که مجاری تنفسی شما ملتهب شده و شروع به تولید مخاط زیاد می‌کند، که این امر تنفس را دشوار می‌کند.

هوایی که وارد دستگاه می‌شود، باید از گرد و غبار و آلاینده‌های دیگر خالی باشد. به همین جهت در بخش ورودی هوای دستگاه‌های اکسیژن ساز، دو فیلتر تصفیه هوا قرار می‌گیرد. فیلتر اول از جنس پلی اورتان یا همان ابر صنعتی است که از ورود گرد و غبار به دستگاه جلوگیری می‌کند.

– مناسب برای بیمارانی که به میزان زیادی اکسیژن و به صورت مداوم نیاز دارند.

در این حالت مداوم و بدون توقف اکسیژن را تولید و به بیمار منتقل می‌کند. این دستگاه‌ها بر خلاف کپسول‌های اکسیژن که نیاز به پر کردن مرتب داشتند، بدون نیاز به شارژ و تنها با وصل بودن به برق می‌توانند به طور مداوم اکسیژن تولید نمایند.

بیشتر بخوانید: چه زمانی باید دستگاه اکسیژن ساز قابل حمل یا پرتابل خریداری کرد؟

باید دقت کنید که در محیطهای بیمارستانی که امکان نصب کپسول اکسیژن برای بیماران وجود ندارد (و یا نصب آن باعث خطراتی میشود) بهتر است که از دستگاههای اکسیژن ساز استفاده شود.

دستگاه‌های اکسیژن‌ساز با استفاده از فرآیندهای مختلفی اکسیژن را از هوای اطراف جدا کرده و به بیماران ارائه می‌دهند.

دستگاه اکسیژن ساز شارژی یک تجهیز پزشکی است که برای تأمین اکسیژن به بیماران با مشکلات تنفسی و نیازهای تنفسی ویژه استفاده می‌شود. این دستگاه قادر است از هوا اکسیژن بیشتری تولید کند و آن را به بیمار ارائه دهد. عملکرد اصلی اکسیژن ساز شارژی بر پایه فرایند تصفیه و تولید اکسیژن از هوا است. در این دستگاه، هوای محیط از طریق فیلترهای خاصی عبور می‌کند تا از عناصر غیرضروری و آلودگی‌های موجود در آن جدا شود. سپس، هوای تصفیه شده به یک واحد الکترولیز خوراکی می‌رسد که با استفاده ویلچر از جریان الکتریکی، آب را به اکسیژن و هیدروژن تجزیه می‌کند.

در این قسمت، به برخی از نکات کلیدی برای نگهداری و حفظ کارایی دستگاه اشاره می‌شود:

به طور کلی، میزان اکسیژن مورد نیاز بیماران توسط پزشک و با واحد لیتر در دقیقه تعیین می‌شود. اما این دستگاه‌ها (فارغ از نوع خانگی یا بیمارستانی) می‌توانند کاربردهای متعدد دیگری نیز داشته باشند. در اینجا به برخی از کاربردهای دیگر دستگاه اکسیژن ساز اشاره خواهیم کرد:

– این دستگاه‌ها برای تأمین اکسیژن به تعداد زیادی بیمار در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی طراحی شده‌اند.

جلوگیری از ورود مایعات : دستگاه‌های اکسیژن‌ ساز نباید تحت هیچ شرایطی با آب یا مایعات دیگر تماس پیدا کنند.

این دستگاه‌ها به بیماران امکان استفاده از اکسیژن با خلوص بالا را می‌دهند، که می‌تواند به بهبود وضعیت تنفسی و کیفیت زندگی آنها کمک کند.

Report this page